• Deutche
    -------------

  • Kontakt: 01/ 290 20 30
    brankovic.gradnja.zg@gmail.com

dekor kamen

DEKOR KAMEN

Uvjerljivost. Najvažnija karakteristika umjetnog dekorativnog kamena. Ista ta karakteristika najvažniji je element svakog proizvoda. Jer na prvo mjesto stavljamo izgled kamena – današnji, a i budući. Proizvodi se ručno izrađuju pri čemu se koriste prirodne palete boja koje pokrivaju sve nijanse prirodnog kamena.

Kupcu dajemo mogućnost da sami adaberu boju, izgled te ostale nijanse kamena. Naša prednost je da možemo na licu mjesta napraviti izljev kamena, čime pridonosimo brzini i kvaliteti završnog proizvoda.

Dekorativni kamen je izvrsna zamjena za prirodni kamen i moguće ga je postaviti na bilo koju podlogu. Deko kamen je lagani beton izrađen od kvarcnog pijeska, ekspandirane gline, cementa te ostalih strukturnih elemenata i boje.

Prirodni dekorativni kamen često ima glatku pozadinu te zahtjeva dodatne temelje i nosače, te se uglavnom ne klasificira kao dekoracija za lijepljenje. Umjetni kamen je proizveden s brazdama na zadnjoj strani, što olakšava postavljanje.

Naši proizvodi ne zahtijevaju dodatne nosače već se postavljaju lijepljenjem.

Dekor kamen je izrađen da vjerno imitira prirodan kamen te dočara njihove boje i teksture specifične za određena podneblja. Svaki deko kamen napravljen je od prirodnih materijala, ručno izrađen i pažljivo pretvoren u unikatni komad kamena.