• Deutche
    -------------

  • Kontakt: 01/ 290 20 30
    brankovic.gradnja.zg@gmail.com

Elektroinstalacije

ELEKTROINSTALACIJE

 

Elektroinstalacije dijelimo na elektroinstalacije slabe i jake struje. Potrebe za ovom vrstom usluge najčešće imamo prilikom adaptacije stana, ali se mogu javiti i pri unutarnjem preuređenju doma, kada novim rasporedom stvari u istom dolazimo do potrebe za novom utičnicom ili prekidačem na mjestu na kojim ih do tada nije bilo.

U elektroinstalacije jake struje ubraja se zamjena/ugradnja elktro-ormarića s osiguračima i sklopkama, polaganje svih kablova unutar objekta s razvodnim kutijama, montaža svjetlećih tijela, utičnica i prekidača.

Elektroinstalacije slabe struje obuhvaćaju postavljanje vodova za telefone, portafone, alarmne uređaje, video nadzor i slično. Izvodimo podžbukne instalacije u cijevi ili bez cijevi te nadžbuknu instalaciju prema Vašim potrebama. Sav materijal koji ugrađujemo posjeduje certifikate sukladnosti sa europskim standardima. Po završetku radova na Vaš zahtjev izdajemo svu dokumentaciju i A-teste materijala.

Prema zahtjevu naših klijenata rješavamo sva ispitivanja sigurnosti instalacija kao što su mjerenja minimalnog otpora među vodićima i sva ostala mjerenja potrebna za dobivanje A-testa.

Električne instalacije uvodimo u nove stambene i poslovne objekte, te radimo adaptacije postojećih instalacija u kućama, stanovima i poslovnim prostorima.