• Deutche
    -------------

  • Kontakt: 01/ 290 20 30
    brankovic.gradnja.zg@gmail.com

Građevinska tvrtka

Branković gradnja d.o.o.

// Pružamo vrhunske uvjete za naše klijente

... obiteljska smo tvrtka koja je u ovim vremenima našla viziju i cilj a kako bi ih ostvarili potrebno nam je i Vaše povjerenje. Tvrtka smo sa dugogodišnjim iskustvom u završnim graditeljskim radovima a naše usluge se kontinuirano povećavanju kako bismo našim klijentima omogućili maksimalni individualni pristup.

Naši ciljevi su jasni, a zadatke koje smo stavili pred sebe odnose se na: kvalitetu, odgovornost, poštivanje rokova, uvažavanje stranke, pristupačne cijene te obostrano zadovoljstvo.

Direktor tvrtke

- Mirko Branković

VIZUALNO LIJEPO

UREDNOST

PRECIZNOST

TOČNOST

PROFIL TVRTKE

Profil našeg poslovanja je maksimalno pružanje usluga našim klijentima koje postižemo kvalitetnom suradnjom s našim kooperantima pri izvođenju svih vrsta radova. Naglašavamo da ne razlikujemo sitni popravak ili preinaku od uvjetno rečeno većeg posla.

DJELOVANJE

Područje je našeg djelovanja cijela Hrvatska. Želimo naglasiti našu prilagodljivost narudžbama investitora. Pod ovim podrazumjevamo sposobnst naših majstora da pri izvedbi koriste sve vrste materijala na način kojm će izvesti i ono što je potrebno za isticanje detalja koji su Vama važni. Naša je nit vodilja želja naručitelja posla, a radove smo izvodili na objektima svih namjena: obiteljske kuće, vikendice, vile, poslovno-uredski prostori i objekti, hoteli, restorani, lokali, trgovački prostori te objekti opće namjene: vrtići, škole, domovi zdravlja.

NABAVA ASORTIMANA

Našim klijentima osiguravamo nabavu asortimana za adaptacije interijera te za kupaonice, odnosno sanitarije i keramičke pločice po izuzetno povoljnim cijenama preko naših dobavljača. također nudimo uslugu prijevoza kupljenog materijala. Radujemo se suradnji sa Vama.

Veliki broj zadovoljnih klijenata naša su najbolja preporuka.

Provjerite zašto.

pošaljite upit