• Deutche
    -------------

  • Kontakt: 01/ 290 20 30
    brankovic.gradnja.zg@gmail.com

Awesome Image

SISTEM "KLJUČ U RUKE"

Tijekom godina, tvrtka Branković gradnja d.o.o. stekla je značajno iskustvo i stručnost u izgradnji na građevinskim projektima ključ u ruke. Naš prvenstveni zadatak je zadovoljiti investitora bilo da li je riječ o izgradnji stambenih objekata ili izradi krovišta te adaptaciji stanova.

Napominjemo vrlo važnu činjenicu da iskustva pokazuju da su izgradnja i adaptacije sistemom "Ključ u ruke" rezultirali maksimalno funkcionalnim i cjelovitim izvedbama. Tako se dobiva kompletna, po Vašoj želji izvedena kompozicija cijelog zadanog prostora uz maksimalnu uštedu na najbrži i najefikasniji način.

Među mnogobrojnim uslugama pružamo adaptacije stanova, poslovnih prostora i kuća po sistemu ključ u ruke, sa garancijom na izvedene radove i kompletnu adaptaciju. Prednost adaptacije po sistemu ključ u ruke, je brzina i kvaliteta izvedbe radova.

Nakon odabira adaptacije Vašeg prostora tada ugovaramo kompletan posao koji podrazumijeva, osim izrade projekta i troškovnika i sve poslove oko organizacije i izvođenja radova, nabavu materijala (osim u slučaju drugačijeg dogovora), koordinaciju između svih izvođača radova, kontrolu kvalitete i rokova završetka posla. Imamo pouzdane i kompetentne izvođače s kojima dugo surađujemo na poslovima građevinskih i obrtničkih radova.

Adaptacija po sistemu ključ u ruke je nabolje rješenje za poboljšanje životnog ili radnog prostora. Ona štedi vaše vrijeme i novac.

Obratite nam se sa povjerenjem.